Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matepalfi
aktív tag
Én sem vagyok teológus, de megpróbálok választ adni / segíteni neked.
A Bibliában nem az van megírva, hogy ha "Adventista vagy akkor a végítéletben te jól jársz", hanem ha te betartod Isten törvényeit és hiszed, hogy a magad erejéből nem juthatsz a mennyek országába, csakis Jézus Krisztus által, akkor jársz jó úton. Gondolom olvassa a Bibliát, akkor ezekkel tisztában kellene lennie.
egyéb észrevételek:
Igen, vannak gondok az egyházon belül is, de ez éppen azért van, mert emberek szolgálnak benne. A pap is ugyanúgy bűnös ember. De nem feltétlen kell egyből az egész egyházszervezetekről levonni rossz következtetéseket. Általában, ha ezeket jelzik az aktuális szerbeknél, akkor ott felülvizsgálják a rossz dolgokat.Isten nem ember, mint ahogyan te írtad és nem volt, hanem van és lesz
Remélem tudtam választ adni.
Üdv. -
matepalfi
aktív tag
válasz Polllen #17001 üzenetére
Ha én hindunak születtem és soha sem találkozok egy kereszténnyel sem, elkárhozok?
Nem. Feeney atyát kiközösítette a Katolikus Egyház azért, mert azt tanította, hogy "az Egyházon kívül nincs üdvösség" azt jelenti, hogy a látható Egyházon kívül nincs üdvösség. Isten nem bünteti meg a pogányokat igazságtalanul. Nem bünteti meg őket azért, mert nem hisznek Jézusban, ha - nem a saját hibájukból kifolyólag - nem is hallottak róla soha (leküzdhetetlen tudatlanság). Viszont az Igaz Isten, azért már megbünteti őket, ha vétettek az ellen az Isten ellen, akit felismertek a természet és a lelkiismeret által (Róm 1-2). Nincs bűntelen pogány, ahogy nincs bűntelen keresztény sem. Mindannyian vétünk Isten ellen, és a lelkiismeret ellen. Mindannyiunknak szüksége van egy Megváltóra. És a Megváltó Krisztus.
[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #17002 üzenetére
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
- János evangéliuma 3:16[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Én kereszténynek vallom magamat, hiszek Istenben.
Egyik ateista ismerősöm küldött nekem egy oldalt, ahol Bilbiai ellentmondások vannak felsorolva.
ITT
Mondta nekem, hogy magyarázzam meg, hogy ezek miért vannak és adjak rá választ, mert szerinte ez igazolja, hogy a Biblia csupán zagyvaság.
Sajnos nem igazán tudok neki mit mondani, hogy miért vannak ezek.
Kérem segítsetek nekem a válaszadásban.
Üdv.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest