Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- leslieke farmerzsebe
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Miklós315 #29382 üzenetére
Nem csak az anglikán egyház "emberi intézmény", hanem a katolikus is. És a számtalan alternatív keresztény egyház létezése pont azt bizonyítja, hogy a katolikus egyház ugyanannyira törékeny mint a többi. Az egyházat mindig belülről bomlasztják. Nem a "világfik", hanem a saját hívei. Hol van az a Szentlélek, ha még csak arra sem képes, hogy összetartsa az egyházat?
Redmi Note 9 Pro
-
aktív tag
válasz Miklós315 #29382 üzenetére
Egyszerű ember vagyok. Nekem a dolgok az Isteni rendben vagy a Káoszban erednek. Szellemileg jól elhatárolódó "területek" amit az ember a köztesléttel hidal át. A közteslét "mindenki" prédája. Az ember szabad akaratával töltögeti. Ha úgy kívánja "úrikedve" Káosszal, ha van embersége Isteni rendel tölti. Akarva fogalmaztam így az előző mondatot, hogy állásfoglalásom is legyen, ne csak a "pofázás".
Hogy mi is a Krisztus Egyháza része azt az ember csak feltételezheti. Én azt feltételezem, hogy Krisztus minden emberben létező reális lénytag (gondolj a tenger és cseppje analógiára). Ezért elsősorban nekem Krisztus Egyháza az ember fizikai teste. Mivel a szabadságod, szabad akaratod az én(ed) irányítja, ezért te (az én "tulajdonosa") vezeti a testet és csak az akaratod engedheti át az irányítást más "erőtérnek", ha úgy döntesz Krisztusnak. Visszakanyarodva.
Ami az Isteni rendben fogant az örökéletű, a fény hatalmának szülöttje. A közteslétben csak az árnyéka jelenik meg. mivel kiléptek/elszakadtak/eltávolodtak a valódiságban nem létezik mert hát az öröklétezés ott a létezés. Csak illúzió, hogy valamiből (ami az Isteni rend része) kilépsz/elszakadsz/eltávolodsz. A valóság csupán annyi, hogy a szabad akaratoddal élve kivontad magad az "erőtérből" bármit jelentsen is az.
Az én álláspontom szerint, bennem a "világfik" nem dönthetnek meg semmit. (jól esik a "nagyképűség").kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest