Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz borg25 #23102 üzenetére
Igazad lehet.
Most eszembe jutott, hogy sokszor azt vettem észre, ha valaki nagy hírnévre tesz szert (szakmán vagy bármilyen berkeken belül), akkor a körülötte lévő emberek mindig megpróbálják bekategorizálni abba a csoportba, amelybe esetleg ők maguk is tartoznak. Tehát az, aki tesz valamit valamiért, és mondjuk nyer (most nem álomutazásra gondolok, meg lottóra) akkor az nagy ember, kvázi Isten közeli (bizonyos mértékben), mert nyert. A vallási (meg egyéb más) csoportok pedig nagy örömmel mutatják be, hogy igen ez az ember katolikus, vagy jehova, baptista, református, evangélikus, kuklux stb. És akkor lehet mondani, hogy pl az evangélisták nyertek (a vallások között) mert hozzájuk tartozik éppen a manus, aki nyert.
(#23103) lezso6: 1000 köszönet a videóért, már most érzem a hatást, már most jobb az életem!
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz borg25 #23102 üzenetére
Erről nekem most hirtelen a Christus Maximus jutott eszembe.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest