- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"hát szerintem ez még nem nyirja ki..."
A géped úgy 250-300W-ot fogyaszt maximálisan. Elég durva lenne, ha ettől azonnal megdöglene egy 550W-os táp. De az idő nem neked dolgozik, az alulméretezett alkatrészeket idővel megeszi.
De ha felrobban a tápod, a HKC úgyis kideríti róla, hogy hamis."éve hajta hasonló márka az egyik vinyót és 100/100as az is..."
Dettó ugyanaz. Ha a névlegeshez képest jelentősen kisebb terhelés van rajta, azt akár sokáig is bírhatja. -
fero02
nagyúr
És egy szakmai topikban mégis milyen választ várnál? Rakja körbe gyurmával, vagy színezze ki?
Pár hsz-al hamarabb fejtette ki mr_ricsi, h miért nem lehet egy multiméteres mérésre alapozni.
A HDsentinel becsült/saccolt értéke pedig magára a lemez állapotára vonatkozik. Ettől függetlenül (legyen az tényleg hibátlan) egy egyszerű megfutás a tápodban halálba küldi az elektronikát és akkor cseszheted a hibátlan lemez állapotot.
Teccikérteni?
-
mr_ricsi
veterán
"amúgy a fesz ingadozásra is gondoltam h ez belefér még a normálisba?'"
A multiméter másodpercenként 2-3x vesz mintát a feszből, és átlagol, ezért ingadozás mérésére nem alkalmas.
Ha annyira kíváncsi vagy, akkor nézd meg oszcilloszkóppal. (Sőt, tárolós szkóppal, ami SDkártyára több órányi működést rögzít, és azon láthatod azokat a tűimpulzusokat is, ami idővel kinyírja a vinyódat.)"különben is hogy rakhatnám be fejjel lefelé?"
Kivilágított irodában néztem, csak a címkét tudtam kivenni. Egyébként én már láttam olyan házat, amit flexszel alakított alsó táposra a tulaja, ventiráccsal felfelé tette bele azt a tápot, amiben átfordította a ventilátort. -
mr_ricsi
veterán
A mért értékek tökéletesen belül vannak a szabványos +/-5%-on.
Nem emiatt kell(ene) cserélned, hanem a HKC táp miatt. Például eszedbe ne jusson 400W-nál jobban megterhelni.
Ha jól látom, a tápod fejtetőn van a gépbe szerelve. Amennyiben a táp gyártója kifejezetten nem engedélyezi ezt a használatot, akkor a hűtése nem biztos, hogy jó lesz, mert nem így tervezték belül a légáramlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest