- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freespace
tag
válasz
mr_ricsi #8494 üzenetére
Szia,
Egy Gigabyte MA78GM-S2H lapom van. Akkor ezek szerint csak a multiméterrel lehetne kimutatni a hibát.
Érdekes módon ahogy bemelegszik a proci azonnal forog a venti is, és abbamarad a sípolás.
És az egész csak akkor játszodik le ha hideg a gép, és csak ebben nyilvánul meg. Ha tényleg elmenne a 12V-s ág índításkor, akkor az másnál nem okozna hibát?
Futattam teszteket (3DMark, Everest) és sehol semmi hiba, játékok alat szintén stabil volt.
Valamint most jut eszembe hogy amikor kikapcsoltam a venti szabályozást akkor hallottam ahogy pörög maxi fordulaton és nem hallotam olyan hangot mintha le-le állna, tehát ebből arra következtetek hogy végig kapot rendesen áramot.Csak ez idegesít hogy a réginél hogyhogy nem csinálta.
Most lehet hülyeséget kérdezek de esetleg az elképzelhető hogy a régi tápnál nem tudta ilyan finoman szablyozni a ventire jutó feszültséget?Köszönöm a segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest