Új hozzászólás Aktív témák

• dangerzone

addikt

Csáó!
    Olyan problémám van, hogy a gépem pár alkalmazástól bedobja a fekete képernyőt, és úgy viselkedik ,mint mikor bekapcsolom a gépet , tehát a monitor keresi az analóg vagy digitális jelet (kiírja kis négyzetbe a képernyő felső sarkába), mindig ugyanakkor. Játékoknál hülye hang is kíséri, mint mikor simán lefagy a rendszer vindózban, csak ugye nálam full fekete képernyő kíséri most. Ezután várok pár másodpercet, aztán rezetelek.
    cod 4 ,2 simán fut. Crysis is jól ment az elején ,aztán amikor tankkal kell menni, és leomlik a hegy, annál a résznél lép fel a gond. Supreme Commandernél intró alatt , dead space -nél is fellép a probléma, mikor lemegy az intro. A 3dmark tesztek jól lefutnak, kivéve a 03-at ,mert ott szintén fekete képernyő fogad jelkereséssel. Prime és orthossal teszteltem a gépet, nem dobott ki hibát. Viszont a memtest hibákat írt ki, 4 óra alatt 10-et.
    Először ramhibára gyanakodtam, de mikor egy másfajta ramot kölcsönkértem, és annál is újraindulgatott, azóta gyanakszom alaplap -hibára.
    Ja, és minden alapbeállításokkal van, semmi sincs húzva. Az everest szerint pedig túlmelegedés sem lehet. Biost is frissítettem f2-ről f3-ra. Gondoltam az segíthet, de semmi.Alaplapi chipset drivert is változtattam, xp-t is próbáltam vista helyett ,de semmi változás.

Szóval szerintem ez alaplap-hiba erősen, de azért megkérdezem tőletek is, tápegység szakértőkről, hogy mi a véleményetek? Ilyen probléma fordulhatna-e elő, ha a táp rossz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés