Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
A rendszervarku marad, sose árt ha van, ha más nem tartaléknak a szekrényben. Egyelőre ott tart a dolog, hogy AD100-tól AD600-ig szinte minden fontolóra van véve.
Igen első sorban a hordozható(bb) verziókat kerestem míg rákap a dologra aztán ha bejön neki (be fog) akkor úgy is megy feljebb.
Az a baj, hogy mindnek van előnye/hátránya és nehéz a döntés. Az AD100-ban tetszik, hogy tényleg kicsi és kompakt, a green tint problémát is javították, viszont az AD200-ban ott a bare bulb opció és alig nagyobb/nehezebb az AD100-nál. S2 adapter ugyanúgy kell mindkettőhöz. Az AD300 még nem vészes hordozhatóság szempontjából, és ott ugye rögtön van Godox mount + AD-AB adapterrel bowens is S2 nélkül de őszintén szólva nem tudom mit gondoljak róla mert elég felemás review-kat olvastam angol nyelvű oldalakon. Egyelőre 300W felett nem nézelődik, ha kell neki valami erősebb akkor úgy is AD600 vagy AD600Pro lesz de az már nem portable kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...