Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Tudod Sensei az a gond h. túl erkölcsösen tekintesz a dologra. Hogy merészelek én én katonai felszerelésben állig felfegyverkezve, esetleg 100-200m (egy ilyen gyengébb kaliberű mesterlövészpuksát elég sokan eltudnak mindenféle szakmai jártasság nélül kezelni) egy orsozlánt lelőni, hisz a feltételek nem egyenlőek, csak élvezetből teszem stb... Az idők folyamán megtanultunk túl élni, ami nem a kivételes fizikai adottságainknak köszönhető, hanem annak h. megadott nekünk a gondolkodás fegyvere, az ősember is csapatban vadászott, csapdát állított, és ha beleesett a vad, kinyírták, már ő sem volt hülye, hisz tudta h. f2f nem lenne esélye. Te meg már szinte bűnnek róvod fel h. miért nem pusztakézzel ront neki, jó tudom h. a gondolat mented azon alapszik h. ha csak hobbiból teszi, akkor miért lövik őket halomra mindenféle kihívás nélkül, ezt meg is értem, csak, ha tetszik ha nem akkor is az ember a földön élő csúcsragadozó, zsiga elmondta miért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest