- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Az ember is legtöbbször az éhsége miatt öl. A lelőtt vadállatok 99%-a valakinek az asztalán végzi. Egy finom őzpörkölt közben engem a legkevésbé sem érdekel hogy azt valaki esetleg hobbiból/sportból/élvezetből ölte meg, mert még így is jobban járt mint az a marha akiből sajtburger lett a McDonald's-ban. Az meg aztán végképp nem izgat hogy a trófea valakinek a falát díszíti, mint ahogy az se érdekel ha egy vágómarha bőrét felhasználják valamire.
A szavanna közepén meg ugyanúgy csinálok puskát mint ahogy kőbaltát vagy mikroprocesszort. Összefogok más emberekkel, használom az eszem, kitalálom a szükséges technológiát, megszerzem a szükséges alapanyagokat, és megcsinálom a puskát.
Nyilván nem egy rövidtávon hasznosítható fegyver a tudás, de cserébe többet ér mint egy állat nyers ereje. Valamit valamiért.
Azon meg felesleges vitatkozni hogy szerintetek az ember nem csúcsragadozó mert tény hogy az, én tudom megölni az oroszlánt és nem ő engem. Igen, puskával. Amit én csináltam. (Az 'én' szó az emberiség egészére vonatkozik, még mielőtt valaki belémkötne.) Vagy szerintetek nem teljesítmény pl. elmenni az Északi sarkra? Vagy a Holdra? Ugyanúgy lehetetlen megfelelő felszerelés nélkül, amit valakiknek ki kellett találnia, meg kellett csinálnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Sorozatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest