- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Hali!
Ha már ennyire hivatalosan akarsz eljárni, akkor az adásvételi firkálmányodat lehet el is felejthetjük
Amúgy nem véletlen írtam alá, a lap nekem hibátlan ment. Az hogy nektek egyáltalán nem működött, az már ne az én hibám legyen. Mivel bizonyítod hogy nem te tettél benne kárt amíg nálad volt?
Én teljes jó szándékkal regisztráltam ide be, hogy eladjam a felessé vált cuccaimat. Mire föl állítasz be engem csalónak, és olyannak aki minden áron át akar verni téged?...
Másrészt szerintem ha valaki neten való használt cucc vásárlására adja a fejét számoljon azzal hogy közbejöhet a termékkel bármi (ettől függetlenül ez a lap működőképes volt nálam)
Te ne gyere azzal, hogy így meg úgy nem voltam hajlandó írni neked privátban, mert te sem írtál mindaddig míg telefonon nem beszéltünk.
Privátokra nem reagáltam, mert telefonon elmondtam az álláspontomat, amibe ez nem tartozott bele.Jelen pillanatig nem érzem magam felelősnek, letelt az 1 hét, onnantól kezdve rólam már nem szólt a dolog.
Furamód már 30 cuccot eladtam, de csak te akadékoskodsz. Lehet el kéne gondolkodni, és lehet hogy a fekete pontodat sem véletlen kaptad korábban...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest