Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tyielow

aktív tag

Hali!

Ha már ennyire hivatalosan akarsz eljárni, akkor az adásvételi firkálmányodat lehet el is felejthetjük :) Amúgy nem véletlen írtam alá, a lap nekem hibátlan ment. Az hogy nektek egyáltalán nem működött, az már ne az én hibám legyen. Mivel bizonyítod hogy nem te tettél benne kárt amíg nálad volt?

Én teljes jó szándékkal regisztráltam ide be, hogy eladjam a felessé vált cuccaimat. Mire föl állítasz be engem csalónak, és olyannak aki minden áron át akar verni téged?...

Másrészt szerintem ha valaki neten való használt cucc vásárlására adja a fejét számoljon azzal hogy közbejöhet a termékkel bármi (ettől függetlenül ez a lap működőképes volt nálam)

Te ne gyere azzal, hogy így meg úgy nem voltam hajlandó írni neked privátban, mert te sem írtál mindaddig míg telefonon nem beszéltünk.
    Privátokra nem reagáltam, mert telefonon elmondtam az álláspontomat, amibe ez nem tartozott bele.

Jelen pillanatig nem érzem magam felelősnek, letelt az 1 hét, onnantól kezdve rólam már nem szólt a dolog.

Furamód már 30 cuccot eladtam, de csak te akadékoskodsz. Lehet el kéne gondolkodni, és lehet hogy a fekete pontodat sem véletlen kaptad korábban...

Üdv

YouTube: toty1ka

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés