Új hozzászólás Aktív témák

• klepto

addikt

Előre is elnézést, de most nem volt kedvem elolvasni az eddigi hozzászólásokat, viszont lenne véleményem a témáról :U
    Első megjegyzésem: ha valki bannolva van, az szvsz más néven sem tud regisztrálni, hisz az IP szám alapján lehet kitiltani. Így kéne megoldani az esetleges csökkentett jogokkal rendelkezők azonosítását. Az ip szám ugye több szájegyből áll, aminek az első 9 ? tagja azonos, és csak az utolsó 3 szám válltozik. Az első állandó számok szollgálhatnak azonosító számként. Ha ilyen azonosító progi nincs a PH! motorban, akkor szvsz bele kell tenni! Az off-olás nem minden esetben zavaró, főleg így, hogy halványabb a topic eredeti tartalmához képest, viszont vannak valóban zavaró off hozzászólások. Most példákat hadj ne linkelgessek be, szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok. Ami az aláírásomban szerepel, hogy '' a PH! egy nagy család'' annak működnie is kéne jobban ahoz, hogy tényleg ne híguljon fel a fórum. Amikor én beléptem, és az elején ''vétkeztem'', jópáran rámszálltak, Parcival is volt vitám, és elég nagyon megbántott, de nyeltem egyett, beismertem, hogy hülye voltam, és még mindíg itt vagyok. Nekem meg kellett küzdenem azért, hogy elfogadjatok! Ez az, ami újabban elmaradt, és nagyon kevesen maradtak, akik el tuják venni az újak kedvét a hülyeségektől. Nem jó dolog valakit kiközösíteni azért, mert ő újonc, de ha hülye, akkor igenis ki kell túrni, vagy el kell venni a kedvét a hülyeségtől. Ha valki nem látja be, hogy egy marha, akkor menjen egy másik fórumra terjeszteni a hülyeségét, ha viszont belátja, hogy tévedett, akkor még hasznos tagja is lehet a ''család''nak.
    Köszönöm, hogy meghallgattatok, és remélem nem voltam túl OFF :DDD

Új hozzászólás Aktív témák