- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Előre is elnézést, de most nem volt kedvem elolvasni az eddigi hozzászólásokat, viszont lenne véleményem a témáról

Első megjegyzésem: ha valki bannolva van, az szvsz más néven sem tud regisztrálni, hisz az IP szám alapján lehet kitiltani. Így kéne megoldani az esetleges csökkentett jogokkal rendelkezők azonosítását. Az ip szám ugye több szájegyből áll, aminek az első 9 ? tagja azonos, és csak az utolsó 3 szám válltozik. Az első állandó számok szollgálhatnak azonosító számként. Ha ilyen azonosító progi nincs a PH! motorban, akkor szvsz bele kell tenni! Az off-olás nem minden esetben zavaró, főleg így, hogy halványabb a topic eredeti tartalmához képest, viszont vannak valóban zavaró off hozzászólások. Most példákat hadj ne linkelgessek be, szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok. Ami az aláírásomban szerepel, hogy '' a PH! egy nagy család'' annak működnie is kéne jobban ahoz, hogy tényleg ne híguljon fel a fórum. Amikor én beléptem, és az elején ''vétkeztem'', jópáran rámszálltak, Parcival is volt vitám, és elég nagyon megbántott, de nyeltem egyett, beismertem, hogy hülye voltam, és még mindíg itt vagyok. Nekem meg kellett küzdenem azért, hogy elfogadjatok! Ez az, ami újabban elmaradt, és nagyon kevesen maradtak, akik el tuják venni az újak kedvét a hülyeségektől. Nem jó dolog valakit kiközösíteni azért, mert ő újonc, de ha hülye, akkor igenis ki kell túrni, vagy el kell venni a kedvét a hülyeségtől. Ha valki nem látja be, hogy egy marha, akkor menjen egy másik fórumra terjeszteni a hülyeségét, ha viszont belátja, hogy tévedett, akkor még hasznos tagja is lehet a ''család''nak.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, és remélem nem voltam túl OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest