- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Előre is elnézést, de most nem volt kedvem elolvasni az eddigi hozzászólásokat, viszont lenne véleményem a témáról

Első megjegyzésem: ha valki bannolva van, az szvsz más néven sem tud regisztrálni, hisz az IP szám alapján lehet kitiltani. Így kéne megoldani az esetleges csökkentett jogokkal rendelkezők azonosítását. Az ip szám ugye több szájegyből áll, aminek az első 9 ? tagja azonos, és csak az utolsó 3 szám válltozik. Az első állandó számok szollgálhatnak azonosító számként. Ha ilyen azonosító progi nincs a PH! motorban, akkor szvsz bele kell tenni! Az off-olás nem minden esetben zavaró, főleg így, hogy halványabb a topic eredeti tartalmához képest, viszont vannak valóban zavaró off hozzászólások. Most példákat hadj ne linkelgessek be, szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok. Ami az aláírásomban szerepel, hogy '' a PH! egy nagy család'' annak működnie is kéne jobban ahoz, hogy tényleg ne híguljon fel a fórum. Amikor én beléptem, és az elején ''vétkeztem'', jópáran rámszálltak, Parcival is volt vitám, és elég nagyon megbántott, de nyeltem egyett, beismertem, hogy hülye voltam, és még mindíg itt vagyok. Nekem meg kellett küzdenem azért, hogy elfogadjatok! Ez az, ami újabban elmaradt, és nagyon kevesen maradtak, akik el tuják venni az újak kedvét a hülyeségektől. Nem jó dolog valakit kiközösíteni azért, mert ő újonc, de ha hülye, akkor igenis ki kell túrni, vagy el kell venni a kedvét a hülyeségtől. Ha valki nem látja be, hogy egy marha, akkor menjen egy másik fórumra terjeszteni a hülyeségét, ha viszont belátja, hogy tévedett, akkor még hasznos tagja is lehet a ''család''nak.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, és remélem nem voltam túl OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest