Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
A mintavételezés frekvenciája miatt -elméletben- jobb egy kicsit, de ezek az adatok kb semmit nem mondanak. hallottam én már pocsék 16 bit 44,1 khz es cd jatszot, es ugyanilyen parameterekkel rendelkezö profi cuccot is. egetverö a kül...
Szerk: lassan, de biztosan keszül a hangkarim, majd irok meghallgatasi tapasztalatokat....
[Szerkesztve] -
-
AmPeX
aktív tag
Szerintem kérj meg valakit, aki tud angolul, hogy segítsen. Nem olyan nehéz ilyen embert találni... Tegnapelőtt rendeltem 5 db ilyen IC-t többek közt, és ma délelőtt már meg is érkezet... Az egyiket már el is kezdtem bütykölni, hogy használható lábméretei legyenek, de a valentin nap keményen keresztül húzta a munka menetének folyamatosságát.

-
Peter789
senior tag
ez egy komplett p&p cucc... rádugod, win98se-től kezdve alapból felismeri, és a beépített driverrel használja mint bármelyik hangkártyát... de mivel nincsen hozzá extra szoftver, ezért csak a winfos beépített mixer marad...
viszont én a creative cuccal egyértelműen tapasztaltam, hogyha nem raktam fel a saját driverét, csak alap usb audio device-ként üzemelt, akkor rosszabb volt a hangja mint rendesen telepítve... -
Peter789
senior tag
én is műgyantás kockának terveztem...

igazából azért fogtam neki, mert az eredeti felállásban az SB-vel zajos volt, ennek meg külső tápot terveztem, de miután lecseréltem a carpc vékony vacak tápkábeleit rendes vastagra, és normális RCA kábelt húztam hátra, azonnal elmúlt a generátorzaj, így maradt... -
Peter789
senior tag
igen, működik, küldik! a TI-től kétszer rendeltem, a Fedex-el napok alatt kiküldik, és még a futár is olyan gyorsan lelécelt, hogy még a borravalót se várta meg...
a Linear-tól is kértem egyszer, ők postázták... csak írd le hogy ez valami projekt fejlesztéshez kell és jön... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a Linear-tól is kértem egyszer, ők postázták... csak írd le hogy ez valami projekt fejlesztéshez kell és jön...