- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pópa
senior tag
válasz
concret_hp #548 üzenetére
''''''pl. ha odamész dolgozni, azzal 1 amcsi munkanélküli lesz, azaz 1el több munkanélkülit kell eltartani. szóval a munkaerőpiacot próbálják óvni valamennyire.
ja és ugye abban a demagógiában élnek, hogy ha vki oda akar utazni mondjuk turistáskodni vagy ilyesmi az egyből illegális munkavállaló lesz ''''''
Az első felével nem értek egyet, mert fontos tényezőket hagysz ki (munkahelyek száma nem konstans), és ezzel már értelmetlen a gondolat.
A második fele igaz, és marad is így.
-----------------
Amúgy meg tanácstalan vagyok, mert a kiutazásom halálbiztos, csak az ideje nem.
Az egyetem (már), és a doktori (nemsoká) a bibi.
Azon is tűnődtem, hogy érdemes e itt szopnom 5-6 évet (egyetem+msc) képzésen, hogy aztán mehessek röhögve x tróger munkát végezni az itthoni villamosmérnöki fizetés kétszereséért.
Vélemények? -
gregorik
senior tag
válasz
concret_hp #548 üzenetére
''a júeszéj meg azért is szívózik annyit a vízumon, mert így is komoly gazdasági gondokkal fog küzdeni pár év múlva.''
idézet tőlem:
''a vízumkényszernek semmi köze a visegrádi országok gazd. helyzetéhez.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest