Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadarasTESCO
csendes tag
hello
megvettem a Crew nevű utós játékot, csináltam neki uplay accountot, aktiváltam a játékot, játszottam is vele, majd mikor meguntam kikapcsoltam a gépem. másnap próbálok belépni, és nem enged. azt írja hogy hibás email vagy jelszó. majd a 10. próbálkozás után kiírja hogy a ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető. próbáljam meg később vagy kapcsoljak offline módra. na most ezzel mit csináljak?
ui.: a játék dobozos, se steam, se origin, se semmi ilyesmit nem használok. és amikor jelszó emlékeztetőt küldök az email címre, nem jön semmi üzenet. az email címet még fel is írtam direkt, azért ha elfelejteném.
válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest