Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''a magas FSB sokat számít.''
Ofkorsz. Én viszont úgy vettem észre, hogy 133-as FSB-vel már elég nehézkesen mennek a procik (az ''egyébről'' nem is szólva), ehhez már válogatni kell -így aztán logikusan jobb az alapból magasabb órajelű, hiszen annál kisebb FSB-emeléssel is eléred ugyanazt az 1.5-1.6 GHz-et. Abban szintén igazad van, hogy a nagyobb FSB/alacsonyabb szorzó jobb, de ebben -az előzővel összevetve- mindenkinek magának kell döntenie. Mert hiába vesz 1.0A-s TuaCerkát, ha nem fogja a deszka, a memória, stb. bírni a 133-as FSBt -vagy esetleg a proci sem...
Ja! Megoldás lehet, ha olyan helyen vásárol, ahol engedik kipróbálni a procit, esetleg ismerős a boltos, s hagy válogatni... Bár ilyen hely nagyon kevés van. :))
Aztán ha egyszer már nem ''olcsó upgrade'' lesz a cél, akkor jöhet a sok AMD-s javaslat. ;] -
guess.who
senior tag
(Tényleg nem értem, mire jó AMD-s rendszereket, mikor a topic indítója világosan leírta, hogy Intele van, s ebben is gondolkodik... Ez valami AMD-s fóbia lehet?! :)
A memória 512 megás határa egy kicsit zavaró, de túlélhető. :)
Szerintem ha nincs túl nagy teljesítményérzékenység -é.: nem kell mindig a legújabb-, akkor még igen hosszú ideig jó lehet ez az összeállítás, az ST6 egy nagyon barátságos, üzembiztos, jó alaplap; a Tualatinos Ceruza meg amúgy is szépen dob majd a teljesítményén... :) Nekem legalábbis bevált. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest