Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svedmalac

tag

válasz kraftxld #33 üzenetére

Hát erre nem számítottam, hogy ilyet is kapok :R
    A munkáért természetesen jár a fincsi sör, de hogy ne legyen minden olyan fényes, ezért azzal folytatom, hogy nem sikerült a dolog ismét.
    Asszem rájöttem valamire, bár sok idő kellett hozzá... :((

Lehet, hogy semmiféle gond nincs ezekkel a SIS vezérlőkkel.
    Azt vettem észre, hogy míg az alaplap PC2100/PC1600 ramokat támogat, az enyémben PC3200-as van jelenleg. A Bios-ban viszont csak PC2700-asnak látszik. Azaz lehet, hogy túl sok neki. Utánaolvastam ennek is és több fórumon is olvastam arról, hogy memória problémák miatt is lehet Unmountable. De ez viszont csak XP installkor kell, hogy elő jöjjön, mert ugye cd-ről simán lehet bootolni miniXP-t. Ráadásul akkor is működött a gép, mikor megvettem. Valószínűleg az történt, hogy egy jóval kisebb ram volt a gépben és beletettek egy nagyobbat a jobb eladhatóságért. És mivel az XP eleve fent volt a vinyón, így sosem volt gond. Felraktam DOS 6.22-t is floppyról kíváncsiságból, simán bebootolt a vinyó.
    Úgyhogy az lesz, hogy az ebay-en veszek bele ramot olcsóér, és kipróbálom ezt. Nem vesztek pár fonton kívül semmit. Aztán ha az sem stimmel, eladom a francba az egészet és felfogom informatikai továbbképzésnek :K

Új hozzászólás Aktív témák