Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Szerinted ez normális, hogy így küldték? Vajon miért bontották fel? Maga a telefon látszólag érintetlenek tünt. Ahogy levettem a védőfoliát hozta magával az eredetit is, ezt később vettem észre. Úgy, hogy már rá is raktam az edzett üveget. De akkor te is az Alzától rendeltem?
-
motofi
aktív tag
Minden tartozék meg volt. Mágneses kitámasztó, edzett üveg, simtű kiszedő (az kék gitárpengrtő), az a feltehető hordozó akasztó. De se leragasztva, sem fóliázva nem volt. Alzától rendelve Prága. Csodálkoztam is amit közvetlen az Ulefone oldalárol rendeltem anno Armor 10 az fóliázott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest