- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Sziasztok! Szeretném a véleményem megosztani, hátha kellő fülre talál. Előre is bocs, nem dolgozok designerként, sem programozóként, tehát teljesen szakavatatlanként olvasom a HA-t. Csak adni-venni szoktam, mert a hardware a hobbim.
Sok mai weboldalon azt veszem észre, hogy azt hiszik az emebrekről, hogy VAKOK vagy GYENGÉNLÁTÓAK vagyunk. Miért? Miért kell 500-as betűkészletet használni? Miért nem lehet simán belistázni egymás alatt a hirdetéseket egy akkora betűmérettel, mint egy cikk is íródna?
Miért kell rikító színeket és bazi sok értelmetlen (pl. egyszínű térelválasztó) képet használni? Miért nem lehet oldal különböző elemeit egymástól jól elkülöníthető megjelenéssel ellátni?
Ha megnyitom a HA főoldalát az oldal felát a nagy SEMMI foglalja el. Mert elfoglalja kemény 1 sor kategóriaválasztó és egy kereső box: [kép] Oké-oké, ha nem laptopról nézem, akkor az oldal kicsit kevesebb mint felét.
Nekem az egész HA egy egybefolyt adat és képhalmaz.
De természetesen meg fogom szokni, mivel az oldal tartalmilag jó. -
válasz
SUPREME7 #4576 üzenetére
Én is ezt szoktam az esetek nagy részében. Az ok egyszerű... A magyar állam ki tudja mibe fog belekötni a jövőben. Ha sokat csere-berélsz még az is gond lehet egyszer...
Amúgy igen, természetesen nick névvel szoktam keresni. De ennek ellenére előfordul, hogy nem lelem. Illetve gondolom ez egy nem bonyolult, könnyen megoldható funkciója lehetne az oldalnak. Nem vagyok programozó, lehet tévedek.
-
válasz
regener #4571 üzenetére
Sziasztok! Már többször szerettem volna egy eladónak a régi hirdetéseit megnyitni az értékelései alapján, mivel ott szerepel a neve a hirdetésnek is, de sajnos nem lehet. Megszoktam nézni, hátha valaki a régi hirdetéseiben írt rosszat vele kapcsolatban, de nem jelentette moderátornak. De 1000 féle következtetést le lehet vonni belőle. Erre lesz mód esetleg a jövőben? Vagy most is van, csak nem tudom miképpen?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest