- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
"a csomagolás belső falára valamilyen módon rá lehetne nyomtatni" - hasonló ötletünk támadt
Egyébként dolgoztam nyomdában, és akár egyszerre tudják nyomtatni a külső és belső oldalát is a csomagolásnak, szóval ennek technikai akadálya szerintem nem nagyon lesz, legalábbis papírdoboz esetén.
#30 Hieronymus : Na igen, az is egy megoldás, akkor nme vesz el a csomagolásról helyet, de azért nem árt ha benne is van / belső falon
#29 pusszycat : Ez sem rossz ötlet
-
KROK640
nagyúr
Gondolkodtam közben ezen a dolgon és két dolog is szöget ütött a fejemben :
1. Mi értelme a dobozon belüli cimkének? Mennyivel jobb lenne, ha ezt inkább a csomagoláson tüntetnék fel. Egyrészt kivülről is látható lenne, másrészt nem kellene külön papírt nyomtatni emiatt2. Hogy a 3-as pont (The battery endurance per cycle, in hours and minutes per full battery charge) vajon mi alapján állapítódik meg? pl egy telefon esetén nem mindegy, hogy nyomkodod és úgy, vagy idle-ben van, de még ott se mindegy, hogy mondjuk wifi vagy bluetooth be van-e nyomva? Azt gondolom, hogy vadi új akku esetén érvényes adatok lesznek ezek.
-
KROK640
nagyúr
Ez hasznos feauture lehet, ha csakugyan betartják. Mondjuk hasonlóan az egységesített töltőkhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest