- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Légyszíves legközelebb használd a keresőt, mielőtt topicot nyitsz: Bővebben: link
-
Dextrose
csendes tag
Hi!
Már vagy egy éve fennáll a probléma, azóta nem oldottam meg, nem is nagyon foglalkoztam vele. Van egy ilyen cuccom:
Linksys Instant wireless network adapter, azaz WUSB11
Hol lehetne ehhez drivert találni az UHU-hoz? Mert már régen feladtam a keresést. Ha tudnátok adni egy linket, vagy hogy hogyan lehet elérni drivert hozzá, az nagyon jó lenne. -
Henky
csendes tag
?
[Szerkesztve] -
danzi
tag
nem tudom, ahogy lattam az 1.1-es UHU-ban 2.4.23-as kernel van, nem mintha ettol tutira benne lenne az nforce2 tamogtas...
-
crab
senior tag
-
danzi
tag
Sziasztok, most szeretném feltenni az UHU 1.1-es verzióját, lévén kipróbáltam egy 200MMX csúcsgépen, amin szépen futott ahhoz képest, h ősrégi a vas... Az lenne a kérdésem, hogy van-e vkinek tapasztalata, esetleg NForce2-es lapon Gef chipes vidkartyával??
DanZi
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest