- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2642 üzenetére
kösz a linket, már próbáltam korábban de sajna nem sikerült feltepeíteni. valami hibát írt ki a csomagkezelő. tudom hogy ez így nem mond semmit úgyhogy holnap megnézem és pontosan megírom milyen hibát jelez.
amúgy gnome-ot használok (nem a legujabbat hanem ami bele van integrálva a bagolyba)
a parancsikonos kérdésre nincs ötlet..? -
dr_ace
aktív tag
hali!
ma feltettem az asztali gépre az 1.2-es UHU-t és nagyon nagy meglepetést okozott: mindenféle beállítás nélkül magától felismerte az usb-s modemet és van net
na de nem ezért írok, kérdezni szeretnék:
leszedtem két programot (opera, amsn) amik nem ilyen 'csomag'-ban vannak (ugyanis nem találtam uhu csomagot belőlük) hanem becsomagolt fájlban voltak. kicsomagoltam őket és most terminálból tudom őket futtatni úgy hogy belépek a könyvtárukba és bepötyögöm a ./opera vagy ./amsn parancsot. namost ez így elég macerás ezért szeretnék nekik ikont csinálni. vki írja le érthetően hogy hogyan kell plz! kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest