Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember
tag
''írtam is az uhulinux fórumba...''
... és van valami eredmény? komolyan kérdezném, mert messze nem mindegy, hogy most nekifognánk az UHU kisebb reszelésének vagy válasszunk mondjuk SuSE-t...
... meg jó lenne valami belső infó, hogy ez így fog-e tovább is menni (ti. hogy összevágják, aztán majdcsak lesz valami, vagy komolyan veszik magukat...)
... ha meg van hiba, írjátok meg nekik, legalább hadd tanuljanak belőle... -
venember
tag
Hát rövid távon az UHU-ra tettem, de lehet, hogy megbánom...
Itt-ott vannak gondok a különböző release-ekkel (progik fagynak), hibaüzenet meg nem korrekt: I/O hiba... (mondjuk azt én is meg tudom állapítani, hogy hiba van, ha nem olvassa a floppyt...)
Az a véleményem, hogy aki 2 hónap alatt 4 release-t kiad, az egyéb huncutságra is képes... tán meg kéne mondani nekik, hogy mitől disztribúció a disztribúció... mondjuk abban, hogy alaposan összetesztelik a benne lévő programokat... ahhoz meg kellenek az ''egység sugarú'' felhasználók, tesztelők (merthogy az is egy szakma, csak kevesen ismerik), mert a guruk nem szeretnek tesztelni, nopláne dokumentálni.
Ha valaminek gyenge a minősége, megkérdőjelezi az egész létjogosultságát. -
venember
tag
Hali!
segítség kéne, mert elakadtunk...- lásd ''Kihívás'' topic; www.ship.hu.
Polesz, segítenél, de bárkinek megköszönjük...
problémáink:
- cygwin+ssh (tűzfalon belülről)
- wine CD-romról
- meg lehet a Qpopper is (de ott még nem értünk a hibához :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest