- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember
tag
''írtam is az uhulinux fórumba...''
... és van valami eredmény? komolyan kérdezném, mert messze nem mindegy, hogy most nekifognánk az UHU kisebb reszelésének vagy válasszunk mondjuk SuSE-t...
... meg jó lenne valami belső infó, hogy ez így fog-e tovább is menni (ti. hogy összevágják, aztán majdcsak lesz valami, vagy komolyan veszik magukat...)
... ha meg van hiba, írjátok meg nekik, legalább hadd tanuljanak belőle... -
venember
tag
Hát rövid távon az UHU-ra tettem, de lehet, hogy megbánom...
Itt-ott vannak gondok a különböző release-ekkel (progik fagynak), hibaüzenet meg nem korrekt: I/O hiba... (mondjuk azt én is meg tudom állapítani, hogy hiba van, ha nem olvassa a floppyt...)
Az a véleményem, hogy aki 2 hónap alatt 4 release-t kiad, az egyéb huncutságra is képes... tán meg kéne mondani nekik, hogy mitől disztribúció a disztribúció... mondjuk abban, hogy alaposan összetesztelik a benne lévő programokat... ahhoz meg kellenek az ''egység sugarú'' felhasználók, tesztelők (merthogy az is egy szakma, csak kevesen ismerik), mert a guruk nem szeretnek tesztelni, nopláne dokumentálni.
Ha valaminek gyenge a minősége, megkérdőjelezi az egész létjogosultságát. -
venember
tag
Hali!
segítség kéne, mert elakadtunk...- lásd ''Kihívás'' topic; www.ship.hu.
Polesz, segítenél, de bárkinek megköszönjük...
problémáink:
- cygwin+ssh (tűzfalon belülről)
- wine CD-romról
- meg lehet a Qpopper is (de ott még nem értünk a hibához :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest