- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Felmerült bennem az a kérdés, hogy miért nem használják az uhu-t, ha teljesen magyar nyelvű, és könnyű kezelni is. Nem tudom hogy ez tipikusan az " Egy próféta sem lehet hazájában..." esete? Most jelent meg az újabb kiadásuk, de itt a PH-n nem sok mozgolódás van körülötte.Kíváncsi lennék néhány linux geek véleményére.
-
ragazzo
őstag
-
ragazzo
őstag
Köszi az infót.Egyébként mi lenne ha kipróbálnád az ubuntut. Itt [link] letöltheted, és elég sokan használják, tehát van segítség is bőven. Csak át kell jönnöd a saját topicjába. Tudod, én is használtam uhut egy darabig, de aztán áttértem ubuntura.Sokkal több csomag van rá, és félévente új verzió jön ki.Az uhuhoz meg elég régóta nem nyúltak, és a változás sem lesz jó. Áttérnek az rpm csomagkezelésre.Mindenesetre egy próbát megér.
-
ragazzo
őstag
válasz
Tibicsoki82 #2666 üzenetére
Én is találkoztam már ilyennel más disztribnél.Valszeg a grub telepítés nem sikerült rendesen.Pedig az annyira egyszerű (lenne).
-
ragazzo
őstag
Ha jól tudom mindkettő,de legalább a firefox benne van alapból.Nézd meg a kpackage megnyitása után hogy fel van-e telepítve.Ha nincs,onnan feltudod rakni.Felül van három fül,és kiválasztod az újat.Ott lesz valahol a firefox.Vagy pedig letöltöd a firefox.hu-ról, és kicsomagolás után megkeresed a firefox file-t.Rákatt és mennie kellene.Nekem így is ment.
-
ragazzo
őstag
Érdekes, hogy a Mandrake-ra az t mondjátok hogy bonyolult, mert különböző honlapokon meg azt olvastam, hogy kezdőknek javasolják mert egyszerű a kezelése.Amúgy gondolom az UHU-ban is ugyanúgy lehet szívni a fordítással mint ebben, mert a kernel ugyanaz, vagy nem?
-
ragazzo
őstag
Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, aki már használt Mandrake linuxot, és most váltott UHU-ra.Az érdekelne, hogy melyiket könyebb kezelni.Melyiknél könyebb progikat telepíteni.Én eléggé megszenvedek a tar.gz-s progiktól.Persze lehet hogy nem lenne problémám, ha egyszer valaki közérthetően, lépésről-lépésre leírná nekem hogy miként megy ez.Köszi!
-
ragazzo
őstag
Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, aki már használt Mandrake linuxot, és most váltott UHU-ra.Az érdekelne, hogy melyiket könyebb kezelni.Melyiknél könyebb progikat telepíteni.Én eléggé megszenvedek a tar.gz-s progiktól.Persze lehet hogy nem lenne problémám, ha egyszer valaki közérthetően, lépésről-lépésre leírná nekem hogy miként megy ez.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest