Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Nos először is a program forgatás egy rémálom alatta. Hiába vannak fenn a dev csomagok az istennek sem lelte a függőségeket. Konkrétan már nem emlékszem, milyen forrásokat akartam telepíteni, de volt vagy 3-4 amibe beletört a bicskám, pedig fedórára pillanatok alatt lefordult.
Aztán a hivatalos kernellel nem lehet semmilyen quake vagy quake származék játékot felrakni. Egyszerűen nem lehet, úgy van megcsinálva a kernel. Igaz van nem hivatalos kernel, de az is csak vagy egy évvel később készült el.
A harmadik, amikor feladam az a "gnome-menü-killer" csomag volt. Ezt mindenképpen felteszi függőségnek, akármilyen kde programot telepít az ember. Szó szerint kinyírja a gnome menüt. k3b tehát ugrott. Még forgatni sem lehet. Vagy kuhu. kde-t meg köszi nem.
Bármennyire is élénk a fantáziám, el nem bírom képzelni mi értelme ennek.
Mintha direkt szivatnák a júzert. 
Na itt adtam fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Jó kérdés. Szerintem sok oldalú a probléma.
Ugye a közösségben is van egy "made in hunary" ellenérzés.
Ugynakkor az uhu mögött nem áll (már nem) sem állami, közszolgálati támogatás, sem cég. Így nehéz.
Valamint számos olyan probláma jött vele elő, ami - legalább is nekem - lehetetlenné tette a használatát. Pedig mindkét gépemen fenn volt hónapokig.Egyszóval nem érett meg még a magyar közösség egy magyar disztróra.
Pedig marha jó lenne. 
A 2.1 amúgy csak egy frissített kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mintha direkt szivatnák a júzert.