Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Nos először is a program forgatás egy rémálom alatta. Hiába vannak fenn a dev csomagok az istennek sem lelte a függőségeket. Konkrétan már nem emlékszem, milyen forrásokat akartam telepíteni, de volt vagy 3-4 amibe beletört a bicskám, pedig fedórára pillanatok alatt lefordult.
Aztán a hivatalos kernellel nem lehet semmilyen quake vagy quake származék játékot felrakni. Egyszerűen nem lehet, úgy van megcsinálva a kernel. Igaz van nem hivatalos kernel, de az is csak vagy egy évvel később készült el.
A harmadik, amikor feladam az a "gnome-menü-killer" csomag volt. Ezt mindenképpen felteszi függőségnek, akármilyen kde programot telepít az ember. Szó szerint kinyírja a gnome menüt. k3b tehát ugrott. Még forgatni sem lehet. Vagy kuhu. kde-t meg köszi nem.
Bármennyire is élénk a fantáziám, el nem bírom képzelni mi értelme ennek.
Mintha direkt szivatnák a júzert. 
Na itt adtam fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ragazzo
üzenetére
Jó kérdés. Szerintem sok oldalú a probléma.
Ugye a közösségben is van egy "made in hunary" ellenérzés.
Ugynakkor az uhu mögött nem áll (már nem) sem állami, közszolgálati támogatás, sem cég. Így nehéz.
Valamint számos olyan probláma jött vele elő, ami - legalább is nekem - lehetetlenné tette a használatát. Pedig mindkét gépemen fenn volt hónapokig.Egyszóval nem érett meg még a magyar közösség egy magyar disztróra.
Pedig marha jó lenne. 
A 2.1 amúgy csak egy frissített kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mintha direkt szivatnák a júzert.