Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
grabber
üzenetére
hiába, csudálatos oprendszer az a xp, legtöbb user jobb is ha megmarad nála..

ui: nincs olyan lap amit éppeszű ember csinált és ne lehetne linux alatt megnézni...
na jó van, egy pár, de ez pont nem az...
max nem kattan fel a link, megnézed a tulajdonságait, beilleszted a címet és ''viola'' -
ngabor2
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
akkor próbáld a következőt:
sudo poff -a
pon dsl-provider
a kimenetet pedig másold be ide.
esetleg próbálkozz megint a sudo pppoeconf paranccsal.
mondjuk lehet, hogy már a hálókártya nem tetszik neki, akkor meg csinálhatjuk itt a tiszteletköröket... milyen chipes? lspci mit ír ki rá? csak az ethernet controller-es sor érdekel.
roby: egy időben én is erősen gondolkodtam rajta... asszem a 6.10-nek külön partíción adok majd még egy esélyt, és ha nem válik be, akkor maradok a jelenlegi, nagyjából beállítottnál. -
ngabor2
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
ps aux | grep pppd
mit mond?
ha csak egy sort ad vissza, és nem ilyesmit:
root 4236 0.0 0.0 2708 860 ? Ss Aug11 0:00 /usr/sbin/pppd call dsl-provider
akkor próbálkozz parancssorból a pon dsl-provider paranccsal. de linux alatt általában a ''nem csinált semmit'' a jó jel, ha hiba van, akkor szokott kapálózni.
ellenőrzésképp egy ping freemail.hu-t nyomjál, hogy kilát-e (ctrl-c-vel lehet megszakítani).
Roby: a /etc/fstab-ban is benn vannak azok a felmountolt partíciók? mondjuk én alapból letiltottam minden ilyen okos mountolást, tehát konkrét tapasztalatom nincs vele. ha nagyon zavar, hogy nincs az asztalon, csinálj rá kézzel linket.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)