Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én speciel leszoktam a külön boot partícióról. ha komoly szerver lenne, akkor lenne értelme. de mivel ''csak'' egy otthoni gép, ezért nme igazán látok. de ez már tényleg hozzáállás kérdése. a méret meghatározása megintcsak érdekes kérdés: ha mindig 2, vagy 3 kernel van fenn, akkor elég egy pár megás, amit viszont könnyen ki lehet nőni. ha meg 100-megás, vagy nagyobb, akkor feleslegesen foglalja a helyet. leginkább emiatt hagytam a /-ben a /boot-ot.
-
rene85
aktív tag
Na ilyenkor ámulok és bámulok... a grub egy rendszerek felett álló külön kis program, és ezek szerint a grub menu.lst-t kell átmenteni minden installkor. azt a /bootra kell tenni? ezek szerint a kernelek is a /booton tárolódnak. tehát akkor azt mondjuk legalább 100 megásra kéne hagyni? alapból ezeket a rooton tárolja.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő