Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Aktív témák
- 

GD
őstag
válasz

xion_81

üzenetére
						mit tud a w2k3 fileszerverként amit a linux nem? vagy már ki van fizetve és használni kell?
fileszerver alatt én nyomtató ás háttértárolót értek, ezt samba, ftp tökéletesen tudja feltéve hogy nem vmi extrém nyomtató van hálózatban
mert ha nem használsz tartományt, nemsok értelmét látom, ahogy annak sem hogy routered legyen a proxy+fw előtt, sztem csak nehézkesebb managelni a hálózatot
de ez csak az én személyes kivetelezési elképzelésem, úgyis úgy lesz ahogy te akarod
 - 

Jester01
veterán
válasz

xion_81

üzenetére
						Mivel a jelenlegi felállásodból úgy tűnik a routered megcsinálja a natolást, így a linuxodon azzal nem kell foglalkozni (csak ha valami különleges indok van rá). Oda elég lesz a proxy+firewall. Egy egyszerű echo 1 >/proc/sys/net/ipv4/ip_forward után már látniuk kellene egymást a két alhálónak.

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
 - iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 96% Akkumulátor
 - 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő