- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #37307 üzenetére
No, hát az úgy van, hogy lassan 2 éve ott hagytam minden közösségi médiát.
Azt rendkívül bölcsen tetted, egyébként pár éve már én is kerülöm ezeket, FB-n is néha családi infókat képeket szemlélek meg és a társasház aktuális infóit, mert már ezek is csak Face-n tudnak alapvető információkat közölni.
Így nem szállok vitába sehol, mert időpocsékolásnak tartom.
Én is feleslegesnek tartom a vitát, de mit tegyek, ha nem értik meg elsőre, amit mondok!?
Szerintem hagyd a p.......ba a felesleges konfrontációkat és inkább tesztelj disztrókat, progikat. Azt meg oszd meg a közösséggel, had okuljanak belőle.
Alapból mindig harcolnom kell sajna, ezt nem tudom levetkőzni. A Linuxok teszteléséhez sajna utóbbi időkben eléggé kiölték belőlem a motivációt, no meg az eszközrendszerrel is baj van, elavult a gépparkom, lassan kutyát se érdeklik a legacy-ban végzett telepítések, egyéb okosságok.
Ha már szóba kerülnek a hardverek, azt a fólia vackot remélem kidobtad a fenébe, nem abba csomagolva tetted gépre az SSD-t! SSD topikban nem akartam már vitába szállni szakikkal, de én még ekkora baromságot nem láttam, hogy egy beszerelő kerethez ilyen fémfólia bugyit adnak! Sata SSD imád szabadon lenni, nem melegszik, nekem a desktopban konkrátan félig fityeg a kábelen vagy be szoktam gyömöszölni a HDD-k közé, ha van egy ujjnyi hely még így is.
Jó SSD az a Sandisk Plus, nyúzzad csak rendesen, amíg bírja. Gondolom home user célokra vetted, 240GB-os kb arra való max, de arra tökéletes. DRAM cache nélküli lehet mérete alapján, emiatt mondom ezt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Hobby rádiós topik
- Revolut
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest