Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ttibor
csendes tag
Kernel Panicra van valakinek megoldasa?
Mi a különbség a desktop és server között? -
ttibor
csendes tag
Sziasztok! Van az Ubuntunka valami gépigénye? Ma a cégnél megprobáltam feltenni az egyik gépre, de nem ment, CD-ről boot-oláskor valami Kernel problémát nyávogott, meg hogy Kill INIT, ez az utan van miutan a menuben kivalasztottam hogy: Start or Install (holnap megnézem pontossan ha addig igy nem tud valaki tippet adni hogy mi a gáz)
A gép 1800Mhz Celeron 256Mb RAM, 60Gb vinyó, meg valami alaplapi Video. XP simán megy rajta csak Ubuval van baj. Tipp? Thx -
ttibor
csendes tag
válasz
dr_strange
üzenetére
köszi, müködik!

-
ttibor
csendes tag
vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!! 
-
ttibor
csendes tag
sziasztok!
kezdő vagyok ubuntubol,meg linuxbol is amugy.
Sambat állítgattam, és azota inditasnal a következő jelenik meg: (bejelentkezéskor):
''A $HOME/.dmrc fájl jogosultságai nem megfelelőek és mellőzve lesz. Ez megakadályozza az alapértelmezett környezet és nyelv mentését. A fájl tulajdonosa a felhasználó kell hogy legyen és 644 jogall kell hogy rendelkezen. A felhasználó saját könyvtárának tulajdonosa kell hogy legyen és más felhasználok nem irhatják.''
Ezt hogy csináltam szerintetek és hogy tudom visszacsinalni! Nagyon idegesítő!
Köszi
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vinyo partition magic-el formázás fat32-re, ubuntu újra telepít, és még mindig nem látom a fat-os vinyót
megőrülök!!!