Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Most egy csak félig ide tartozó kérdésem lenne.
Dual boot-al van a gépemen win és ubuntu (két külön winyón). A grub menü ugye a ubuntu-s winyón van, tehát ha a win-t újrahúzom (ugyanoda), semmi gondja nem lesz, ugye?
Csak nem szertetném, hogy az ubuntu-m is elszálljon.Plusz még egy kérdésem ami a dhcp-ről jut eszembe:
Hiába állítom be ubuntut fix IP címre, mindig "elfelejti". Lényegében nem nagy gond, eddig is azért nem foglalkoztam vele, mert amúgy is sikeresen kapcsolódik, csak fura, hogy ha beállítom miért nem jegyzi meg
?
Manuálisan kellene átírnom hozzá a ifcfg... fájlt? -
PazsitZ
addikt
Ki mit tud ajánlani flash pluginnnak FF-hez. Felajánl: swfdec, adobe flash és gnash pluginokat.
swfdec kifagyasztotta már egyszer-kétszer a böngészőt szóval a másik kettőn gondolkozok.
Ki melyiket használja? -
PazsitZ
addikt
Lenne pár kérdésem.
1. Böngészőben milyen fontot használtok?
Az alap font nem annyira jött be most jelenleg a DejaVu serif van 13 mérettel.2. Az a problémám, hogy az ATI drivert felrakta az ubuntu, de valamiért a böngésző gyorsabb tekerésénél néha akadozik. pl ha kép is van. Ez elég zavaró tud lenni néha.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
Megjött a 7.04 es Ubuntu CD amit rendeltem
Asszem újrarakom nemsokára a rendszert... -
PazsitZ
addikt
A linux alapból látni fogja a wines dolgokat, a win csak valamilyen prog segítségével.
az ubuntu megcsinálja, hogy bootkor választhass ubuntu v. win.
Nálam az internet állítgatás nélkül ment (router mögött vagyok), aztán egyszer valamiért elszállt(lehet én turtam szét valamit benne
). De beállítottam kézzel az ip-t és azóta hibátlanul megy.
Virusírtó, tűzfal, passz, ez jó kérdés. -
-
PazsitZ
addikt
A problémám az lenne, hogy linux alatt csak az első 2 hangszoróm müködik. A hátsó kettő nem. (Rear speaker) dugóban van. A hangbeállításoknál annyit találtam, hogy channel, ezt 4-re állítottam, de semmi eredmény.
Van valami beállítás erre, vagy driver-t kellene felraknom?
Amit itt találtam:[link] müködne Ubuntu alatt is? (a support részben külön nem írják)
ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap (nForce 2)integrált hangkártyáját használom. -
PazsitZ
addikt
Érdekes problémával találkoztam, A netre routeren keresztül csatlakozok. Tegnap felraktam az ubuntu-t és müködött szépen a net a hálózatok-nál a DHCP beállítással. Ma viszont nem ment, manuálisan bevittem a címeket, most müködik, de tegnapról mára nem tudom mi változott(pár alapprogram telepítését leszámítva)?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Asszem újrarakom nemsokára a rendszert...
.