Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Feltelepítettem virtuális gépre az ubuntu 9.xx verzióját, de valami nem az igazi a régi 8.xx hez képest! Például a hálózatkezelése mintha lassabb lenne! Rákattintok a megnyitandó gépre/mappára, majd kiírja, hogy xy megnyitása... kéri a jelszót és a felh.nevet megadom, majd, újra kiírja, hogy xy.megnyitása! Szóval nekem ez így nagyon lassúnak tűnik! Emlékeim szerint a régebbi verzióknál nem volt ez megnyitásos üzenet, vagy ha volt is akkor gyorsabban kezelte! Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Mármint, hogy a jelszó és a felhasználónév megadása után egyből kapcsolódjon, megnyitásos üzenet nélkül?
-
Tosee
őstag
Hello!
Jelenleg két oprendszer van a gépemen, (XP+Ubuntu) külön vincsire telepítve.
Az ubuntu-t szeretném eltávolítani, és ebben kérném a segítségeteket. Hogyan lenne célszerű letörölni? Nem szeretném eltolni az xp-t... A bootolást a linux boot managerje kezeli. Vagy elég ha leformázom a vinyót amin a linux van, és az xp telepítővel pedig fix boot, fix mbr vagy valami ilyesmi...
-
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám a munkaasztalok közötti váltást billentyűkombinációval elindítani?
Láttam egy videot-amin az illető egy 3d-s kocka forgatásával csinálta. -
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám linux alól megnyitni a windows-os partíciómat /NTFS/ & fájlaimat? -
Tosee
őstag
szövegszerkeztő, és táblázatkezelő linuxa alá az open office?
Nekem ADSL-em van de ugye ott meg be kell állítani a felh.nevet+jelszót
Én egy másik vincsire akarom telepíteni, mármint kettő van a gépemben egy 200Gb-os kettéosztval 20+többi, és egy 7GB-os A 20-ason van a Win, és a 7-esre szeretném a Linux-ot akkor ezt a telepítés során tudom beállítani ugye?
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Még kezdő vagyok. Az a problémám lenne, hogy most szeretném feltelepíteni az ubuntu-t XP mellé, és nemtudom, hogy meglehet-e azt oldani, hogy lássák egymás fájlait?
Tudom egyszerre egy gépen a két oprendszert futtatni?
Hol tudom beállítani az internetbeállításokat?
Milyen tűzfalat illetve virusirtót ajánlanátok az ubuntura?
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest