Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Zealot80
tag
válasz
Kendek
üzenetére
BIOS setup-ban hiaba allitom be a boot sorrendet mert csak az Ubuntut nyomja a HDD-rol.Kivalasztottam hogy a flash disk-rol boot-oljon de csak az Ubuntu-nal kotok ki es keri a jelszot. Amugy az a flash mar mukodott boot-kent mas gep eseteben. Ezert nem ertem most mi a gond vele.
-
Zealot80
tag
Udv
Uj desktop-ot vettem es Ubuntu-val kaptam. Eddig nem is lenne gond de jelszot ker. Kertem az uzlettol de ok azt mondjak nem tettek. Hiaba keszitettem usb-s boot lemezt nem hajlando arrol inditani bios-os beallitasok ellenere sem, a dvd meghajto pedig meg sem moccan, akarhogy inditom csak az Ubuntu indul es jelszot ker. Hogyan tudnam ezt atlepni? Szeretnek sima windos 7-et tenni de nincs otletem hogy.
Remelem valaki tud segiteni
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest