Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dadan
csendes tag
Gyors kérdés. Wubival telepítettem az ubuntut a második vinyómra, ntfs alá (nem volt más lehetőségem). Kapott 10 gigát, szép és jó, bekonfigoltam. Viszont igény volna rá, hogy "rendes" helyre kerüljön, saját ext3 partícióval, kicsit nagyobb hellyel. Van arra mód, hogy így telepített rendszert átmozgassam megtartva a működőképességét, vagy inkább telepítsem újra majd az új helyére? Köszi.
-
Dadan
csendes tag
Friss felhasználóként ubuntu 9.10 alatt a következő dolgok gyötörnek
(wubival települt, 2 winyó van, 320Gsata, 250G ide vinyókkal, utóbbin lakik az ubuntu)
login után a disk mounter csak a 320as vinyón levő partíciót ajánlja fel csatolásra, a 250est viszont nem. Gondolom ehhez köze lehet annak hogy azon lakik az ubuntu, de akkor miért tudom mountolni terminálból, illetve minden trükközés nélkül a gnome commander is képes megmutani a tartalmát?
Másik gondom, hogy ha letiltom a kijelzők közül a TV-t, egész a következő újraindulásig rendben van minden, viszont legközelebb a login screent már a tvre rakja ki, a monitorom meg fekete mint az éjszaka. Azért tiltottam le a tvt, mert zavart hogy egy csomó ablakot oda nyitott meg, és ez volt a legegyszerűbb módja ennek elkerülésére. Most kihúztam a kábelt a tvből, de néhanapján ott is néznék filmet. Erre megoldás?
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest