Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
leeate
senior tag
Azóta felraktam a core kiegészítést, meg néhány programot, van már gyönyörű fájlböngészőm, és a Home se fagy jobb klikknél.
Felraktam a gtk-s csomagokat is, amiket írtál, az uccsó kettő asszem egymás függőségei voltak, szóval úgy gondolom, azokat nem kell már külön felrakni (?)Azonban a Firefox még mindig ronda. Kell még valamit csinálni, vagy ennek szükségszerűen így kell kinéznie? Annyit csináltam, hogy elmentem ide: K -> Applications -> Settings -> Qt4 settings, és beállítottam egy layout-ot.
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Virtualboxra rakam fel az Ubuntut első körben. Fel akartam rá rakni a KDE-t, fel is telepítettem a kde csomagot (lehet, hogy volt valami a kde után, de a lényeg, hogy a leírás szerint ez a teljes kde) Fel is ment, de szerintem elég hiányosan:- Ha rámegyek a Home-ra, Nautilus jön ki, Konqueor sehol, a kereső se találta (Amarok sincs, Dolphin sincs, semmi nincs.. bezzeg olyanokat felrakott, mint a jegyzetkészítő vagy Personal Organizer oO)
- Az összes ablakot (Firefoxot is) ronda szürkeként jeleníti meg, teljesen elütve a KDE 4 dizájnjától.
- Mellesleg a Home-ra való jobb kattintáskor fatal errort jelez.
A Fatal Error Occurred
The application Plasma Workspace (plasma) crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV).Nem vagyok power user, így kérnék valamicske segítséget! Köszi
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi