Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
gyuri124
csendes tag
Hello!
Nekem is hasonló problébám volt: 1024x768-on 60 Hz-et adott, választási lehetőség nem volt.
Úgy oldottam meg, hogy újra telepítettem az Ubuntut.
A telepítő CD-n 1280x1024 felbontás volt, ezt átállítottam ( Rendszer-beállítások-képernyőfelbontás) 1024x768-ra és rögtön 85 Hz-et adott. Így telepítettem.
Egyébként telepítés után megint 1280x1024-et adott, úgyhogy újra beállítottam 1024x768-ra és rögtön 85 hz-re ugrott. Azóta jó.

-
gyuri124
csendes tag
Üdv!
Az a problémám, hogy félig angol félig magyar nyelvű a feliratozás.
Pl.: Az alkalmazások, a helyek és a rendszer angolul van, az ezekben lévő dolgok címszavai magyarul de már azon belül megint angolul vannak a dolgok.
pl.: szövegszerkesztő magyarul kiírva de maga a szövegszerkesztő belül teljesen angol.
A bejelentkezésnél a felhasználónevet és a jelszót is angolul kéri, hiába állítom át magyarra. Az alsó sor is angol.
Kétszer is telepítettem, mindenhol figyeltem, hogy magyarra állítsam és mégis ilyen.
Hogy tudnám teljesen magyarra állítani?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest