Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
-
Beryl már külön nincs, Compiz-Fusion van, aminek a használatával mindenféle látványos módon lehet váltani a különböző asztalok, programok között, lásd pl. forgó kocka. Engem egy idő után idegesített, úgyhogy kikapcsoltam. Egyébként sima Ubuntuval alapból települ.
Játszani is lehet, vannak natív Linuxos játékok, vagy van a wine, amivel jónéhány Windowsos játék is megy.64 bites rendszerrel meg ne szívasd Magad; sokkal bugosabbak, szoftverek is kevesebben vannak és talán driver-problémákkal is szembesülhetsz 64 bit alatt. Én a 8.04.1-es 32 bites Ubuntut ajánlom. Ez LTS kiadás, tehát 3 évig biztosan készülnek rá frissítések.
-
-
Elsőként csak simán töltsd le az iso-t és bootolj róla. Ki tudod próbálni anélkül, hogy bármit is telepítenél. Ha mégis úgy döntesz, hogy telepíted, akkor van hozzá magyar nyelvű leírás.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest