- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
-
Beryl már külön nincs, Compiz-Fusion van, aminek a használatával mindenféle látványos módon lehet váltani a különböző asztalok, programok között, lásd pl. forgó kocka. Engem egy idő után idegesített, úgyhogy kikapcsoltam. Egyébként sima Ubuntuval alapból települ.
Játszani is lehet, vannak natív Linuxos játékok, vagy van a wine, amivel jónéhány Windowsos játék is megy.64 bites rendszerrel meg ne szívasd Magad; sokkal bugosabbak, szoftverek is kevesebben vannak és talán driver-problémákkal is szembesülhetsz 64 bit alatt. Én a 8.04.1-es 32 bites Ubuntut ajánlom. Ez LTS kiadás, tehát 3 évig biztosan készülnek rá frissítések.
-
-
Elsőként csak simán töltsd le az iso-t és bootolj róla. Ki tudod próbálni anélkül, hogy bármit is telepítenél. Ha mégis úgy döntesz, hogy telepíted, akkor van hozzá magyar nyelvű leírás.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest