- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bsh
addikt
nem perverz, csak lusta!

meg sokkal jobb 400000000 frissítést leszedni, majd 2x 6-700 megás dist upgrade-t töltögetni, mint 1x a 8.04-et leszedni és kiírni cd-re, nem?!
1, firewire: nem, nincs ebben semmi, ez valami megkövült rdramos intel lap. ez olyan régi, hogy még processzor sincs rajta!

3, ööööö... ezt majd megkeresem, de végigtúrtam már mindenféle menüket és ilyenre nem emlékszem. na majd a google segít remélem
(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)
4, jelentem time.kfki.hu még megy, nekem minden arról frissít. emellett be van állítva ubuntu.com is. egyébként tudtommal az ntp figyelembe veszi az időzónákat meg a téli/nyári időszámítást is. ja és valaki írta ezt az utc-t meg hogy a júzer f...sága, ha nem kapcsolja ki, stb stb. - ez jó is lenne, de ilyen opciót sem találtam. hol van ez? ntp configban? majd megsasolom.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)