Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Akár úgy is meg lehetne oldani, hogy valami progival (akár a live CD-n lévő GParted, akár a Hiren's Boot CD-n is van pár) létrehozod a partíciókat előre, a telepítésnél meg csak meg kell adni, hogy melyik mi legyen.
(#48979) Lacces: Ez lett volna az ötletem, hogy rakj fel egy új kernelt.
Volt már itt téma, és az volt a konklúzió, hogy a 3.2 környéki kernel már jobb, mint a régiek, de még nem tökéletes.Nemtom.
-
szeva000
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Oh nekem fel is ment win7 mellé és többet egyik sem indult el
..de aztán megoldottam.próbáld meg win7 alól elindítani a telepítést.
Azt ne kérdezd meg miért,de én is vagy 4X raktam újra,mert nem volt jó kubuntu alatt.
Persze azóta sem tökéletes a kubi,de próbára jó.Az bizta,hogy nem marad sokáig,mert értelmetlen így,hogy a tintás canon nyomtatóm nem tökéletes alatta,a hanggal is szopás van minden indításnál.Nomeg az az egyetlen egy képszerkesztő amit használok,pótolhatatlan.
Gyakorlatilag oda jutottam,hogy most már van linux,de minek....
Amúgy más gond nincs vele.Ha tudnám teljes értékűen használni az MG5250-et és lenne valami komolyabb fotós progi(ami lehet van is...olyan,mint a DXO optics pro),akkor tuti lecserélném a win7-et.
Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Volt már itt téma, és az volt a konklúzió, hogy a 3.2 környéki kernel már jobb, mint a régiek, de még nem tökéletes.