- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Lacces
őstag
és a többiek
Szal ugyanaz amit mondtam a 12.04-nél is, hogy bent ragadt, szerintem chrome-ot majd letörlöm, (csak van egy-két app, ami tetszik). Chrome-nak van 8 folyamat, igen, és a régi kedvencem a Tottem lejátszó
600mega. Na mindjárt cserélem a kedvencemre
Audiciousra.
És még a nautilus is használ.
Bár chromiumnak van ilyen appja, mint a sima google chrome?
Jahm meg a flash lejátszás sem az igazi mozillán
igen erre emlékszem, emiatt kezdtem el chrome-t használni, ott stabil.Hát srácok, hogyan lehet akkor bezárni egy appot?
Én csak simán az X-re kattintok (mint windowsban a bezárás gomb, mert ha feléje húzom az egeret is, akkor is azt írja bezárás)
Én 7.10-től mindegyik Ubuntut megjártam
Pumba, neked csak 180 mega? :-O És ezt magától csinálja? :-O
Amúgy Core i3, 3GB, ATI 5470 (juppi 10.04 alatt jó a zárt meghajtó. 11.04-nél, ha már aktiváltam, akkor a gui meghalt, csak háttérkép jött be)
Nincsenek effektek

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
600mega. Na mindjárt cserélem a kedvencemre
Audiciousra.
Azt meg hogy? Nekem 2 napja megy a gép, 1,3GB ramot fogyaszt. Nem gáz, mert fut minden, pidgin, skype, transmission, screenletek, dock, compiz, minden.