Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• csimmasz
    aktív tag

Erre gondoltam, hogy grafikus terminálon indítod, azon indítottad (van ugyanis karakteres felület is).

Akkor viszont nem tudom, mi lehet a baja így hirtelen, mert nálam ugyanezt eljátszva elindul...

"A fájlt is amit autoindítani kell azt kijelöltem az indítópulton, az unity programot nem is találtam."
    Erre gondoltam, a Unity az a szép lila asztali felület neve, ami előtted van... :)

Amúgy azt írtad, hogy korábban, amikor simán csak a /bin/sh nélkül benyomtad terminálba, akkor működött. Akkor viszont így is kellene neki, mivel ugyanazt csinálod, csak nem begépeled, hanem egy file-ból indítod...

@bsanya : Valami nem tetszik neki a gépedben...

És végül : Milyen a jó Ubuntu logo...

Szia!

Megoldódott a kérdés, természetesen user error volt.

A fájlal volt a gond, mert nem a linuxban hoztam létre hanem a win7ben és áthúztam a linuxba a hálón keresztül.
    Mivel sokkal körülményesebb lett volna máshogy, ezért nem is gondoltam arra, hogy ez gond lehet!
    Mindenkinek köszi a segítséget!

Ha regisztrálva vagy a www.trustcardsystem.com on akkor természetesen kérek neked egy bizalom pontot a segítségedért! :)

• bsanya
    aktív tag

Erre gondoltam, hogy grafikus terminálon indítod, azon indítottad (van ugyanis karakteres felület is).

Akkor viszont nem tudom, mi lehet a baja így hirtelen, mert nálam ugyanezt eljátszva elindul...

"A fájlt is amit autoindítani kell azt kijelöltem az indítópulton, az unity programot nem is találtam."
    Erre gondoltam, a Unity az a szép lila asztali felület neve, ami előtted van... :)

Amúgy azt írtad, hogy korábban, amikor simán csak a /bin/sh nélkül benyomtad terminálba, akkor működött. Akkor viszont így is kellene neki, mivel ugyanazt csinálod, csak nem begépeled, hanem egy file-ból indítod...

@bsanya : Valami nem tetszik neki a gépedben...

És végül : Milyen a jó Ubuntu logo...

Szívesen lennék a középső lány (Ubuntu logo centrumában) helyében :C

Aktív témák