- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Nem gondoltam komolyan, ellenben ha valóban _biztonsági_ másolatot akar a fontos dolgairól...
Amúgy írtam, ha minden igaz, hogy havi kb. egy ezresért ( $5 asszem) korlátlant adnak.Mondjuk olyan tárhelyet, ahol free több száz gigát adnak, hát.... Ha van, szóljatok

@bsanya : Rar kibontja parancssorból
unrar x filenév.part2.rar (
...ha minden igaz, ha az utolsót adod meg neki, akkor szépen megkeresi, hogy hol az eleje.
-
válasz
Kendek
üzenetére
Gondolom az eredeti játékok ott figyelnek lemezen, és csak a mentett állásokat akarja biztos helyen tudni.

Jelenleg külső merevlemeznél nem tudok jobbat elképzelni. Mondjuk zenék, filmek pótolhatók, nekem munkák, asszony munkái és a családi képek, videók, stb. van kimentve, pár programmal együtt. Játékból eredetit kell venni. Nem bonyolult, várni kell 1-2 évet, kész. Crysis maximum edition-t 990 Ft-ért vettem. De a teljes STALKER sorozat megvan, kb. 6000 Ft-ből, használtan. Unreal III: 2,5k, ET:QW 1500 pénz... Minek kalózkodni?viw: ha webes tárhelyed van, akkor szoktak lenni megkötések: pl. fileokat el lehet érni a honlapodról, fileméret X mb lehet maximum, ilyesmi. HA meg darabolni kell a zenéket, akkor nem éri meg a vesződést. Rapidshare, dropbox, ilyenek nem nézik a tartalmat, de a tárhely mérete erősen limitált.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest