Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Greenebola
üzenetére
TinyCoreLinux-nak nezz utana. Van valami rendszeren beluli telepitos modja annak is. Eleg minimal cucc,te valogathatod ossze a szukseges modulokat. /Azt hittem en vagyok a durva hogy 700-as procis 256mb-s gepre sikerult fasza rendszert raknom,de uberelted ezzel a konfiggal!!! :-o /
-
zed01
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
A linuxoknál nem úgy van, hogy minél régebbi egy linux kiadás annál kevesebb hardverrel beéri, hanem ablakkezelőtől függ. Az LXDE a legkevésbé hardver igényes linux, tedd fel fel a lubuntu-desktopot, majd jelentkezz ki és bootolj be vagy LXDE-ről, vagy Lubunturól. Windowsos telepítője csak az Ubuntunak és deriváltjainak, vagy a Linux Mintnek, vagy a fizetős Xandros Prestonak van.
De szerintem mondj le az XP-ről és tedd fel csak a Little Susie-t, mert azon a gépen egy XP is csak szenved.
-
MacCaine
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
64MB RAM, XP?
Az szép.
Kellene szerezni hozzá egy USB-s CD-t, mert anélkül szopás lesz a négyzeten... Esetleg egy netinstall, de az is CD-ről vagy pendrive-ról butul...
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az szép.