- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
Lehet, de igazából minek fogyassza a ramot? Az elvileg fontosabb dolgokra kell. (És amúgy egy csomó dolog nem változik, pl. a rendszeresen látogatott oldalk grafikai elemei, azt minek cachelje le minden alkalommal a ramba? Ez asztali gép, nem zavaró, hogy egy 3cm-es, burkolat nélküli pendrive ot lóg ki a hátuljából). A lényeg a winyóreszelés hiánya
Én is gondoltam rá, hogy biztos lassú lesz, de igazából nem zavaró.
@Cpt. Pirk : Pendrive esetén annyi a különbség, hogy a ramdisk helyett a pendrive mount pointját kell megadni a rókának, és fixre beállítani az fstabban, hogy oda csatolja.
Amúgy a file-előnézet cache átrakása is jótékony, mert az mindenképpen winyó-winyó adatmozgás lenne, és helyet is eszik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csinálsz egy ramdisket, annál gyorsabb semmi nem lesz. Linuxok ezt natívan tudják, csak egy sor az fstab fájlban. Én pl. a Firefox cache-ét tettem ki oda.
hcl: most h. mondod, tényleg.
rybank: próbáld ki nyugodtan, szerintem tök jó, és kezdőknek is egyszerű. Legalább apt-get, dselect, aptitude használatát tanulja az ember a szoftvareközpont helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Opera böngésző
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest