Aktív témák
-
Lehet, de igazából minek fogyassza a ramot? Az elvileg fontosabb dolgokra kell. (És amúgy egy csomó dolog nem változik, pl. a rendszeresen látogatott oldalk grafikai elemei, azt minek cachelje le minden alkalommal a ramba? Ez asztali gép, nem zavaró, hogy egy 3cm-es, burkolat nélküli pendrive ot lóg ki a hátuljából). A lényeg a winyóreszelés hiánya

Én is gondoltam rá, hogy biztos lassú lesz, de igazából nem zavaró.
@Cpt. Pirk : Pendrive esetén annyi a különbség, hogy a ramdisk helyett a pendrive mount pointját kell megadni a rókának, és fixre beállítani az fstabban, hogy oda csatolja.
Amúgy a file-előnézet cache átrakása is jótékony, mert az mindenképpen winyó-winyó adatmozgás lenne, és helyet is eszik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csinálsz egy ramdisket, annál gyorsabb semmi nem lesz. Linuxok ezt natívan tudják, csak egy sor az fstab fájlban. Én pl. a Firefox cache-ét tettem ki oda.
hcl: most h. mondod, tényleg.
rybank: próbáld ki nyugodtan, szerintem tök jó, és kezdőknek is egyszerű. Legalább apt-get, dselect, aptitude használatát tanulja az ember a szoftvareközpont helyett.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest