Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na végül leszedtem a Gamer Editiont. VMware alól egész gyorsan futott, live módban viszont kb 10-15 eprc alatt indult el.
Live módban való induláskor kiadott egy üzenetet, hogy a Gnome témakezelő nem tud elindulni, majd csak a köv. induláskor, így az alap kinézetet töltötte be. Ha feltelepítem akkor se fog működni ?
-
ngabor2
nagyúr
először is, leszögezem: nem próbáltam ki. de ez azoknak jó, akik úgy vannak, hogy 1x feltelepítem, és nem akarok többet a telepítéssel foglalkozni. felpakol rengeteg olyan dolgot, amit az átlagjúzer nem, vagy legalábbis mindet nem (4 ablakkezelő... mikor általában mindenki egyet hassznál...). valóban szép, hogy egyből lehet mindent használni, de igen nagy részüket az 1. hsz-ban említett 2 paranccsal fel netről fel tudná tenni.
vagy azoknak jó, akik net nélküli gépre akarják feltenni. nekik viszont a rakat netes progi a felesleges. ez egy ilyen ''mindent bele'', mindenre jó, de igazából semmire nem kihegyezett rendszer. egy erősen kibővített edgy. a 7.04 kiadás előtt egy szűk hónappal én már nem váltanék rá.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest