Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na végül leszedtem a Gamer Editiont. VMware alól egész gyorsan futott, live módban viszont kb 10-15 eprc alatt indult el.
Live módban való induláskor kiadott egy üzenetet, hogy a Gnome témakezelő nem tud elindulni, majd csak a köv. induláskor, így az alap kinézetet töltötte be. Ha feltelepítem akkor se fog működni ?
-
ngabor2
nagyúr
először is, leszögezem: nem próbáltam ki. de ez azoknak jó, akik úgy vannak, hogy 1x feltelepítem, és nem akarok többet a telepítéssel foglalkozni. felpakol rengeteg olyan dolgot, amit az átlagjúzer nem, vagy legalábbis mindet nem (4 ablakkezelő... mikor általában mindenki egyet hassznál...). valóban szép, hogy egyből lehet mindent használni, de igen nagy részüket az 1. hsz-ban említett 2 paranccsal fel netről fel tudná tenni.
vagy azoknak jó, akik net nélküli gépre akarják feltenni. nekik viszont a rakat netes progi a felesleges. ez egy ilyen ''mindent bele'', mindenre jó, de igazából semmire nem kihegyezett rendszer. egy erősen kibővített edgy. a 7.04 kiadás előtt egy szűk hónappal én már nem váltanék rá.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest