Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
üzenetére
Nemrég megvolt az újabb próbatelepítés, fel ment szépen az nv driver is, sőt még a dupla monitor is jól működött, aztán reboot után jöttek a gondok..
Megjelent az unity felület, ami után használhatatlan lett, mert úgy rendezte el, hogy a bal oldali monitoron volt a felső menü, a jobb oldalin pedig a gyorsindító, és elvileg az volt az elsődleges, szóval ha kiraktad fullra pl a firefoxot a jobbra, annak a menüjét a másik monitor tetején tudtad elérni.. WTF?
Próbáltam huzigálni az ablakot hogy az egyik monitorra pakoljon mindent, a másik üres legyen, de nem engedte mozgatni, aztán leszedve valamilyen control panelt a felülethez próbáltam valahogy rábírni hogy máshogy rendezze, végül sikerült kikapcsolni az unity-t.Igenám, de nem maradt helyette semmi, magyarul reboot után eltűnt a teljes kezelőfelület, és nem lehetett előhozni a visszakapcsolós ablakot sem, szóval gyors format és ment fel a helyére a win.
tudom gyorsan feladtam a dolgot, de mivel nem saját gép nem volt kedvem sokat tökölni, viszont az én gépemre is jó lenne majd feltolni egy maradandó Ubit a win mellé, így nem adom fel ilyen könnyen a témát, a több monitortól pedig nem fogok megválni egy oprendszer kedvéért sem.Szóval van valami módszer, amivel tetszés szerint el lehet rendezni a felületet, esetleg átalakítani, vagy bármi, hogy ne legyen szétbontva több megjelenítő között?
Aktív témák
- Képregény topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest