Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Henryk

aktív tag

válasz #16820480 #39063 üzenetére

Nemrég megvolt az újabb próbatelepítés, fel ment szépen az nv driver is, sőt még a dupla monitor is jól működött, aztán reboot után jöttek a gondok..
    Megjelent az unity felület, ami után használhatatlan lett, mert úgy rendezte el, hogy a bal oldali monitoron volt a felső menü, a jobb oldalin pedig a gyorsindító, és elvileg az volt az elsődleges, szóval ha kiraktad fullra pl a firefoxot a jobbra, annak a menüjét a másik monitor tetején tudtad elérni.. WTF?
    Próbáltam huzigálni az ablakot hogy az egyik monitorra pakoljon mindent, a másik üres legyen, de nem engedte mozgatni, aztán leszedve valamilyen control panelt a felülethez próbáltam valahogy rábírni hogy máshogy rendezze, végül sikerült kikapcsolni az unity-t.

Igenám, de nem maradt helyette semmi, magyarul reboot után eltűnt a teljes kezelőfelület, és nem lehetett előhozni a visszakapcsolós ablakot sem, szóval gyors format és ment fel a helyére a win.
    tudom gyorsan feladtam a dolgot, de mivel nem saját gép nem volt kedvem sokat tökölni, viszont az én gépemre is jó lenne majd feltolni egy maradandó Ubit a win mellé, így nem adom fel ilyen könnyen a témát, a több monitortól pedig nem fogok megválni egy oprendszer kedvéért sem.

Szóval van valami módszer, amivel tetszés szerint el lehet rendezni a felületet, esetleg átalakítani, vagy bármi, hogy ne legyen szétbontva több megjelenítő között?

• Henryk

aktív tag

válasz #16820480 #39063 üzenetére

Köszönöm,
    Pontosan nem emlékszem, de mintha a másik, nyílt Nv drivert tettem volna fel, azt tudom hogy kettő is volt, lehet az nem boldogult vele, de majd kiderül...

Aktív témák