Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez ma nagyon kiakasztott. A megoldás az volt, hogy a xorg.conf sorait kikommenteztem, és aztán visszatettem egy sort, restart, és ezt játszottam, mire minden helyrejött. Vagyis egyszerre nem fogadta el xorg.confot, de soronként meg igen. OMG

A monitor most megy 75Hz-en, de továbbra is unknown monitor. EDID olvasó progi szerint az egyik blokk olvasása hibás, és ezért nem megbízható. Gondolom ezért nem akarja megismerni a monitort. De ha legalább engedne egy próbát 75Hz-en...
Valamint kipróbáltam, hogy átváltom az egyéni Ubuntura a kinézetet (felhasználó váltásnál), hogy kicsit szórakozzak a compizzal, erre bejön a háttérkép, és semmi más. Mivel nem volt gnome panel sem, így tty1 terminálban kellett letiltani az automatikus bejelentkezést, hogy vissza tudjam váltani...
Szóval a szopásfaktor ezzel az Ubuntu kiadással sem csökkent.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest