- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Próbálkoztam kicsit, az indicator felrakása megölte az adsl bejelentkezést, valamit az a cucc még béta, és nem tud pppoe-t. Ezek után visszavarázsoltam a gépre a pppoeconfot, ami csak az után működött, hogy eltávolítottam a connman csomagot. Persze a grafikus hálózatbeállító cucc már semmiilyen formában nem működik, lehet lassan újra kellene rakni a rendszert.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
No, egyszer az biztos, hogy a notification area-t én szedtem ki a panelről, hogy annyival kevesebb dolog legyen szem előtt, meg akkor még pppoeconfal ment a net. Ezt most visszatettem, rögtön bejöt pl. a hangerőszab. ikonja, de maga a netmonitor nem jött elő.
Próbáltam az indicator netwok csomagot feltenni, de nem hitelesített csomag, és a tárolóban nem is érhető el. Arra meg már nem volt időm, hogy magát a csomagot külön letöltsem google-el.
ZCoyote: azért egy routeres dhcp szerintem alapvető minden oprendszertől, ami kezel hálózatot... Az, hogy valszeg én csesztem el valamit, az egy dolog.

Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Star Trek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest