Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomka #27744 üzenetére
skype-ban nincs offline messages egyáltalán. tehát ha a másik tényleg offline van (és nem invisible), akkor nem fogja megkapni az üzenetet, amíg legközelebb egyszerre nem kapcsolódtok a szerverre (akár invisible módban is).
nekem az utóbbi időben tényleg nem volt bajom az offline üzenetekkel. de viszont wlm alatt volt egy olyan hiba, hogy az egyik kontaktommal akármit csináltam, nem tudtam neki írni, csak emailt küldeni engedett, pedig fent vagyunk egymás listáján, és emesene, pidgin és meebo alatt is tökéletesen megy a dolog. legújabb wlm alatt meg csak akkor, ha ő írt nekem előbb, de ha egy bizonyos timeout idő után már az úgy megnyitott párbeszédablakban sem tudtam neki üzenni, mindig kiírta, hogy valami hiba történt, stb...
-
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest