Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
rollins
üzenetére
igazából usb-s, de ez egy wireless egér (meg a hozzá a billentyűzet is az)
Megmondom öszintén, ezzel a firefoxos kérdéssel megfogtál, mert firefoxon kívül nem rémlik, hogy máshol használnék görgőt. Nem tudom, hogy csak ott gyors-e
az egér protokolloknak megpróbáltam utánanézni, de nem nagyon találtam wireless egérhez, és a többit meg nem tudtam mennyire jó. Amit fentebb írtál, az bemásoltam, de ugyanúgy viselkedik.
A VGA-t nem kell állandóan frissíteni, csak a linux frissítéek után, de akkor sem mindig. De múltkor (szerintem akkor cseréltem ki az xorg.conf-ba az egér beállításokat) megint fel kellett tenni. Ilyenkor abszolút nincsen 3D gyorsítás, a monitort beteszi 1280x1024-es felbontásba, de az asztal az 1920x1200-as marad, de szerintem ez nem ilyen virtuális asztal, mert scrollozni nem tudok rajta. De ha felteszem újra a drivert, olyan, mintha lenne 3d-s gyorsítás, de nem az igazi, mert akad a 3D-s játék is, meg a 3D-s képernyővédő is. Mikor először tettem fel ezt a drivert, akkor ment minden szépen simán, azért furcsálom.
A listához én biztos nem adtam hozzá ezt a forrást, de amúgy is le van nekem töltve a driver és onnan telepítem mindig. ha ez számít valamit.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest