Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dark Archon

addikt

válasz ntomka #23459 üzenetére

Nem, úgy indítottam, ahogy leírtad. Felbontást tudok állítani, frissítést nem. Tartok tőle, hogy a driver nem kezeli, hogy a monitor 75Hz-n, a TV 50Hz-n menjen, hanem egyformára fixálja.

Másik nagy gondom a Thunderbird. A szoftverlistából feltéve egyrészt angolul pakolja fel (miért?!), ráadásul csak a 2-es verziót. A 3-ashoz meg meg folyton rá kell nyomni a futtatás engedélyezéséhez, mert szöveges parancsfile-t futtat. Ezt is túlélném. Viszont most ahhoz képest, hogy magyart töltöttem le, Inbox és Draft jelenik meg az újonnan létrejövő mappáknál, ha át akarom nevezni, akkor létrejön ugyanaz mégegyszer (az egész beérkezett leveleket lemásolja). Ez már eleve gáz, de amikor bezárom a programot és újra megnyitom, már csak az Inbox nevű van meg. Oké, hogy átirányítottam a könyvtárakat az NTFS rendszerre, mert közösíteni akarom, hogy XP-ről is használni lehessen, de az is magyar volt. Nem értem, hogy lehet így elcseszve valami. Édesanyám gépéről van szó, tehát angol verzió használata nem megoldható. Félő, hogy marad az XP, mert ennek a Linuxnak még olyan gyermekbetegségei vannak, hogy szánalom. De legalább gyorsan indul. Hurrá.

Aktív témák