Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nem, úgy indítottam, ahogy leírtad. Felbontást tudok állítani, frissítést nem. Tartok tőle, hogy a driver nem kezeli, hogy a monitor 75Hz-n, a TV 50Hz-n menjen, hanem egyformára fixálja.
Másik nagy gondom a Thunderbird. A szoftverlistából feltéve egyrészt angolul pakolja fel (miért?!), ráadásul csak a 2-es verziót. A 3-ashoz meg meg folyton rá kell nyomni a futtatás engedélyezéséhez, mert szöveges parancsfile-t futtat. Ezt is túlélném. Viszont most ahhoz képest, hogy magyart töltöttem le, Inbox és Draft jelenik meg az újonnan létrejövő mappáknál, ha át akarom nevezni, akkor létrejön ugyanaz mégegyszer (az egész beérkezett leveleket lemásolja). Ez már eleve gáz, de amikor bezárom a programot és újra megnyitom, már csak az Inbox nevű van meg. Oké, hogy átirányítottam a könyvtárakat az NTFS rendszerre, mert közösíteni akarom, hogy XP-ről is használni lehessen, de az is magyar volt. Nem értem, hogy lehet így elcseszve valami. Édesanyám gépéről van szó, tehát angol verzió használata nem megoldható. Félő, hogy marad az XP, mert ennek a Linuxnak még olyan gyermekbetegségei vannak, hogy szánalom. De legalább gyorsan indul. Hurrá.
Aktív témák
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Star Trek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen házat vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest